Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Zeki #81003 üzenetére

    Ugyan már... az emberhiány csak az egyik oldal. Nekem viszont úgy tűnik, hogy szándékosan lassítják a munkát, mert ha úgy tűnik, hogy nincs elég várakozás és sor, akkor attól félnek, hogy leépítik őket.

    Kedden voltam benn átvenni egy külföldi ajánlott levelet, amit meg sem próbáltak kézbesíteni. A nyomkövetésből láttam, hogy hétfőn egyenesen a nagypostára vitték. Kedden dobtak be róla értesítést.
    Ebédszünetben mentem, mert korábban úgy tapasztaltam, hogy olyankor alig van ügyfél.

    Na megoldották ezt is. 12 postai dolgozót számoltam össze a hodályban az ügyféltérnél. Plusz, akik hátul voltak és nem láttam őket.
    - ketten olyan ablakban ültek, ahová senki sem ment, mert speciális ügyekhez vannak. Két unott arcú ember bámult ki a terem végéből a sorra.
    - ketten a csomagokkal kapcsolatos ablaknál voltak, ahová fél óra alatt talán 2 ember ment, néha kikérdeztek, hogy esetleg valaki oda vár -e.
    - A háttérben hároman beszélgettek.
    - Egy zárt leveles ablak mögött valaki ült és ketten nézték, beszélgettek vele.
    - Egy ablaknál foglalkoztak az ügyfelekkel, ahová a sor állt. Egy segítő volt mellé, aki előre elkérte az értesítőt és kereste a küldeményt, amíg a másikkal foglalkoztak az ablaknál. Ez a két ember dolgozott a 12-ből.

    De múltkor az egyik kispostán is hallottam beszélgetést: ott is áll a sor, az egyik ablaknál egy volt dolgozó elbeszélgetett a mostanival, hogy mi a helyzet. Felvétel nincs, csak kézbesítőt keresnek. Benn meg mindenki kapaszokdik a székébe. 5 perc egy pontosan kiszámolt csekbefizetés, célirányos válaszokkal, az ilyen-olyan zsibvásár leszerelésével. Ha valami retardált odamegy számlát nyitni, de azt sem tudja, hogy igazolvány kell hozzá, akkor 30-60 percre kiesik a két dolgozóból egy.

    Úgy érzik biztonságban a helyüket, ha nem dolgoznak. Ez egy beteg és élteképtelen cég.

    Ez a posta

    Bocs a félig meddig offért. Csak ez erre nagyon kikívánkozott, trógerek mindenütt .És a legrosszabb, hogy a sok trógert látva nekem is elmegy a munkakedvem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák