Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    Sziasztok!

    Gond akadt a Dogommal sajnos. 8. évét tapossa és még ilyen nem fordult elő. Én a Balatonon voltam, úgyhogy ötletem sincs, hogy mi okozhatta ezért is várok tippeket.

    Kb 1,5 hét alatt ilyen lett a kutyának a bőre / szőre. A képen kicsit vészesebbnek tűnik (most lekentem bebanthen plusz-szal ettől is úgy néz ki, mintha friss vérző seb lenne), de egyáltalán nem szép azért élőben sem. Amíg oda voltam nyaralni édesanyám úgy vélte, hogy biztos hasmenése volt a kutyának és attól barnult be, de aztán kiderült ugye, hogy a saját vére száradt oda rá.

    A kenneljének az oldala ilyen négyzetrácsos vasból van, annak szokott neki feküdni háttal, de mióta itt van így csinálja, ezért nem tudom elhinni, hogy az okozta volna.

    Két tippem van: Még június végén Sanytollal átfújtam ezeket a vas elemeket és őszintén szólva utána vízzel már nem mostam le, lehet valamilyen bőrreakció után alakult ki? De akkor miért nincs a testének a többi tájékán. Másik az, hogy valami úgy megcsípte volna a kutyát, hogy ő meg kivakarta valahogy? Utóbbit meg azért nem gondolom, hogy ez lehet mert Advantix cseppet megkapta május környékén.

    Megyünk állatorvoshoz is természetesen, csak most nyugtalanít a dolog, hogy vajon mi lehet a baja.

Új hozzászólás Aktív témák