Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz YAS-dude #130022 üzenetére

    Most az a baj, hogy te pont a legnegatívabb hozzáállást tanusítod a kérdésemmel szemben. Az a baj, hogy a vizes nettó 2 óra munkáért elkért 100 ezer munkadíjat. Ami azért valljuk be sok. És az sem túl bizalomgerjesztő, hogy mikor én előre jeleztem neki, hogy kérem mi mennyibe került mint szerelék, anyag mint ugye gipsz, 5 rétegű cső amit ugye meg is találtam, hogy 485 ft folyómétere és ezt egy papírra tollal felírva mutatja nekem, hogy "27.450.-" ami este, vakuval volt ráadásul fényképezve ez nekem nem túl bizalomgerjesztő. Ahelyett, hogy elővette volna a számlát amit a boltban kapott amikor ezeket elméletileg megvásárolta nekem és mutatta volna, hogy ezek az anyagok kellettek a beszereléshez. Még ha mással együtt vette volna vagy régebbi számlát mutat amin mennyiséget vett mert mondjuk más munkához való anyaggal együtt vásárolta, még az is elég lett volna nekem. De ez így nekem kicsit gyanús azért.

    Azt meg a hozzászólásomban is leírtam, hogy 3 lehetőséget látok:
    1) Átvert a teljes munkadíjjal olyan értelemben, hogy az egész munka, amit felsoroltam az jóval olcsóbb kellene, hogy mlegyen, teszemazt 100-120k.
    2) Most elkérte a munkadíj felét, pedig még nem járunk a munkák felénél. Ezt csak furcsállom legfeljebb, kérhette volna arányosan, az úgy jobban esett volna és logikusabb is lenne.
    3) Én vagyok a buta. Teljesen normális ezért a melóért 180k munkadíjat + 100k anyagköltséget kalkulálni. Ez esetben örülnék a legjobban. Merthogy a másik oldalról ( szüleim, bátyám) meg azt kapom, hogy mindent marha drágán csinálok/csináltatok meg a lakáson és hogy engem folyamatosan átvernek. Ezért örülnék a legjobban annak, ha valaki azt mondaná üljek le a seggemre, ennek ennyi az ára. Ezt el tudnám fogadni.

    Igen a munkák egyébként felsorolva hosszúnak tűnnek. De egy radiátor felszerelés 10 perc, azért az ne legyen már egy olyan munka ami 25.000 forintba kerül, főleg mivel nem csak ezért jönnek.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák