Új hozzászólás Aktív témák

  • HdRew

    őstag

    Sziasztok!

    Bocsánat érte, máshol nem találtam tökéletes topikot, ezért itt kérdezném meg. Éppen most építik a házunkat, és ahhoz keressük ugye a megfelelő berendezéseket. Az egyik kérdéses pont most a wc. Próbáltunk tájékozódni, hogy fali mélyöblítésű wc-k tekintetében melyik lenne a legjobb, a környéken többféle wc-t is használnak, de különböző tapasztalatokat mondanak, illetve az üzletben is mást mondanak.

    Az alap wc egy alföldi saval lenne, de nem vagyunk benne biztosak, hogy az jó lenne, illetve nem feltétlenül a legolcsóbbat vennénk, de nem is a legdrágábbat, valahogy ár/értékben a legjobbat. Az üzletben még a villeroy & boch o novo-ról jókat mondtak, de tapasztalatok alapján állítólag van, akinek sokszor eldugul. Illetve van, aki geberitet használ, neki vele nincs rossz tapasztalata, de wc-k tekintetében arról nem adtak tájékoztatást, hogy az milyen lenne.

    Jelenleg itthon egy alföldi van, de az is el tud dugulni. (Van kutyánk, korábban miatta már kellett törlőpapírral takarítani, és ha többet dobtunk be, akkor nem feltétlenül tudta elvinni az összeset, bár szvsz szerintem az nem volt olyan mennyiség. Különben nincs vele gond.)

    Ti miket használatok, mit tudnátok ajánlani?

    Köszi szépen a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák