Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Intel fan11 #68937 üzenetére

    A yuta az a négyzetrácsos hátfal, amit fentebb írtál. Az anyaga olyan, mint a kendermadzag. Van belőle műanyag anyagú is, meg olyan is, amit általában fehér festékkel telefújtak.

    Nem írja, csak hogy 22-es kopásállóságú. A 2x formátumok a lakossági skálát jelölik, a csúcs a 23. A 3x már közületi skála, a közületi 32, 33-as. A 31 ezen a skálán a lakossági teteje. A Diegoban a 29, 30-as kopásállóságú lamináltakat szokták 1000-1300 Ft környékén akciózni, szart sem érnek. Én még a 31-est se szívesen adom el. A 4x formátum már az ipari skála, 42-től indul, 43-as kopásállóság már combos, targoncák alá is mehet.
    Az, hogy csak a 22-es piktogram van kint, jelentheti azt, hogy a szőnyeg ennyit tud, meg azt is, hogy csak erre vizsgálták.

    A görgősszék-álló szőnyegeknek külön piktogramja van. Ha a szőnyeg tanúsítványa szerint lenne, elhiheted, hogy ezzel is reklámoznák.

    Fognom kéne, hogy legyen véleményem, de még csak a technikai adatlap sincs fent. Vastagság: közepes. :D Ezt is tizedmilliméterre pontosan szokás megadni. :U

    A filc nem hőszigetel, kiválóan alkalmas padlófűtésre. Gumigranulátumos tekercses alátétet szoktunk alá ragasztani, vagy zárt cellás szivacsalátétet. Ezek puhábbak is, a görgős széknek nem barátja, nem fogsz gurulni vele.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák