Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz Vicctor #12827 üzenetére

    Kettővel feljebb ugyanezt írtam le én is. Úgy látszik ez valami típushiba. Választ ne várjál rá, úgy tűnik szakemberek nem olvassák már ezt a fórumot. Én elengedtem a dolgot, vettem egy másik Samsungot. Ha két éves lett volna és újonnan vettem volna, valszeg nehezebben engedtem volna el, de 2 évnél idősebb volt, használtan vettem 50 ezerért, volt is pár pixelcsík hiba, így nem volt olyan nehéz lemondani róla. Mindenesetre eléggé aggasztó ez, ha nálad 2 éves készülék ezt produkálja, én most azért vettem újat, mert azt reméltem tőle, hogy egy új 2 évnél többet bír.
    Slussz poén, hogy miután szétszedtem darabokra, csak és tisztán a műanyag alkatrészeket kiraktam a szelektív mellé, erre itt hagyták a szemétszállítók. Éljen az új hulladékkezelő! Nem tudom mit kellene ezekkel kezdeni akkor, megkellene enni? Azt hiszik, hogy kik.rhatnak velem, feldaraboltam sarokcsiszolóval és ment be a kukába, így majd kénytelenek lesznek elvinni, mert abban nem turkálhatnak.
    Nem tartom teljességgel kizártnak, hogy ez a hiba valami rossz hőelvezetésből adódik, ugyanis áramtalanítás után az újraindulás gyakorisága nálam mindig némileg mérséklődött, aztán miután egyszer újraindult, ismét visszaállt ez az állapot, hogy kb. 10mp-enként újraindul. A tápon a kondikat átnéztem, azok rendben voltak, ennél többet én nem tudok tenni az ügyben, de agyatlanság a köbön a Samsung részéről, hogy beépíti egy szappantartóba a televízióit. Amit vettem újat, annak fém váza van, igaz az elektronika egy külön műanyag váz mögött van, de vannak bőven szellőzőnyílások is. Nem lehet mindenen spórolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák