Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    Sziasztok, adott egy 32ld550es tv, ami egy ideje furcsán viselkedik, gyakran kikapcsol, majd rögtön vissza.
    Dvb-t nézés közben gyakran megy sokáig, majd mondjuk elkapcsolva egy adóra (mindegy melyik) rögtön elkezd kikapcsolni, majd vissza.
    Pendriveról való nézéskor van (3 régivel használjuk), hogy lemegy egy film, de van, hogy közben vagy már indításkor ki majd visszakapcsol.
    Hdmiről a legstabilabb, ott nagyon ritkán kapcsol csak ki és vissza.
    Lg lcd topicban először azt mondták, hogy a lejátszani kívánt filmek hibája, majd táppanel problémát mondták erre.

    Közben kicsit változott a felállás: vettem egy új pendriveot (előzőleg két usb 3 és egy usb-s memkártya olvasóval volt használva, az új pen is usb 3as), rámásoltam a korábbi filmeket, és azóta nem kapcsolt ki még egyszer se usb lejátszás közben.
    Meg most júniusban először kezdtem el használni a kábel rendezőjét (tápkábel ettől kicsit meghajlott), abból most kivettem a kábeleket, illetve szétcsavaroztam, hogy megnézzem milyen táppanel kell, és kicsit portalanítottam belül.
    Az antenna kábele fent két felé van osztva, az egyik megy a tv-be, a másik a másik szobában lévő stb-be (wayteq hd95cx). Az stb-ben az antenna erősítés ki van kapcsolva és kb 3 héttel azelőtt kezdtük el használni, hogy ezek a problémák előjöttek volna (ezért nem láttam kapcsolatot közte).
    Mostanában kihúzom a kábelt az stb-ből (csak a film lejátszás miatt van, ritkán nézünk vele rendes tv-t), ha megy a tv a másik szobában, és mintha dvb-t nézés közben nem kapcsolgatna ki a tv.
    Illetve a két régi usb3 pen-t egy ideje nem látja az stb, se a mobilom otg kábellal, pc látja rendesen, tv is, csak ugye nemrég kezdte a kikapcsolást.

    Tudom kicsit bonyolúltan írtam le, de próbáltam mindent belefoglalni.
    Most kihúzva tartom az antennát az stb-ből (vagy ha az használva van, akkor a tv-ből) és az új pen-el jó a film nézés.

    Kérdés az, hogy mi volt a baja?
    Most már rendben van-e vagy lehet még problémára számítani?

    Amúgy kb 2-3 hét múlva megy vissza a tv Bp-re (most falun van a nyaralóban), ahol jövő nyárig csak upc analóg kábeltv-vel lesz használva és az usb port sem lesz használva.

    [ Szerkesztve ]

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák