Új hozzászólás Aktív témák

  • #63782656

    törölt tag

    Jó estét kívánok!

    Egy hete vásároltam meg az első LCD TV-m,amit egy év kutatás,mérlegelés előzött meg.
    A készülék egy Panasonic TX-L47WT50 tipus,ami a cég 2012-es csúcsmodellje,LCD kategóriában.
    Miután felraktuk a falra,maradt rajta némi újlenyomat.
    Akkor ezzel nem foglalkoztam,mert beüzemelés után beállítottam és csodáltam,mert nagyon szép képe van,akár SD adásnál is.
    Két nap után töröltem le az újlenyomatokat és ekkor jött a döbbenet!
    Már pici nyomásra is éreztem,ahogy válik el a panel a kerettől.Bár nem biztos hogy közvetlen a panel,hanem talán-gondolom én-a panelt védő műanyag védőlap.Azért gondolom,mert éreztem ahogy enyhe nyomásra is hajlik a széle.Ezután kiváncsiságból lazán,végig húztam a kezem a széleken,és el is vált az egész körbe.
    Lényeg a lényeg,most már ha lapos szögben (oldalró,alúlról) ránézek a tv-re,látható egy vékony rés a panel és a keret között,amin gyönyörűen látszanak a világító ledek! A clouding addig is nagy volt egy ilyen kaliberű tv-hez képest,de most már,főleg a két oldalon elég kemény.Jeleztem a márkaszervíz felé,hogy mi történt és valószínűleg a törléssel tönkre tettem a készüléket.(Bár a Benq monitorom három éve törlöm le ha szükséges és kutya baja.)A szervíztől ki is jöttek és néminemű szemre vételezés,könyvelés után azt mondták,nem csináltam bajt,mert ez természetes...!!! Ilyen a led-lcd tv. Egy éve,szinte minden nap ezzel foglalkoztam,megnéztem sok tv-t,boltról boltra jártam és én még nem találkoztam ezzel a problémával,még jóval olcsóbb gépeknél sem,nemhogy egy csúcsmodellnél.A szervizes szerint biztos csak akkor vettem észre,pedig az eleve olyan volt! Azért az ember megnézi alaposan az új szerzeménynél,pl.a betekintési szöget is.
    Tudtok ezzel kapcsolatban nekem tanácsot adni? Mi a teendő,javítható,stb.?

    A válaszokat előre is Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák