Új hozzászólás Aktív témák

  • srkovacsd

    csendes tag

    Üdvözletem!

    Egy LG 50PK350 típusú plazma TV-m van, ami a mai napon bemondta az unalmast, a jelenség: bekapcsolás után a szokásos kattanás, amire a képernyő egy pillanatig "bekapcsol" (szürke színre vált), majd egy halkabb kattanást lehet hallani. Ez kétszer megismétlődik és a TV kikapcsol.

    Rákerestem a témában és láttam, hogy korábban másnak is volt hasonló problémája samsung TV-vel kapcsolatban. A TV hátulját levettem, túlmelegedésnek, "égésnek", bármiféle deformációnak én nem látom nyomát, minden teljesen épnek tűnik, de abszolút fű vagyok az elektronikai dolgokhoz, így ez nem sokat jelent.

    Axelrose32 topic indító hozzászólásában úgy olvastam, hogy tud segíteni efféle problémák orvoslásában (amennyiben ez lehetséges), vagy megbízható szerelő kontakt biztosításában, esetleg "várható költség" kalkulálásban. Budapest XI kerületben lakom, de a TV-t el is tudom vinni autóval. Nagyon hálás lennék ha valaki el tudna látni némi információval, hogy mit kellene tennem (a google "TV szerelés Budapest" kulcsszavak begépelésén kívül).

Új hozzászólás Aktív témák