Új hozzászólás Aktív témák

  • masterful87

    senior tag

    Van egy Samu LE40C650-es tévém, ami jövő januárban lesz 4 éves. Elég sokat használom, szinte mindig megy a háttérben. Több minden rá van kötve, de ezek közül kiemelném a T-Home Sat-TV dobozát (Scart) és egy DVD lejátszót, ami komponensen csatlakozik.
    A műholdas adás alatt vettem észre már régebben, hogy néha ilyen enyhén sercegő, de inkább pattogó hangot ad a tévé, úgy hiszem, hogy a hangszóróból jön. Egészen hasonlít ahhoz a hanghoz, amikor a számítógépbe bedugok egy áram alatt lévő jack dugót!
    Sokáig úgy gondoltam, hogy ez csak a doboz hibája lehet, az a selejt, aztán hosszú kihagyás után megnéztem egy DVD filmet, és azalatt a másfél óra alatt olyan 5-ször is kiadta ezt a hangot. Vissza is tekertem, de ugyanannál a résznél már nem volt ez a hiba!
    Aztán most a lehalkított set-top-boxnál is hallottam, ezért arra gyanakszom, hogy itt a TV lesz a hunyó?!

    Szerintetek mi lehet a gond? Kontakt hiba? A hangszórók dögledeznek? Van valami tippetek?

    Most normálra tettem a hangot, kikapcsoltam minden hókusz-pókuszt, javítást! Viszont a komponens csatin aktiválva van a Játék mód, és a hang Film módon van, nem lehet módosítani! Szerintem majd kikapcsolom a játék módot, és átteszem a hangot normálra, csak az a baj, hogy eddig nem volt ilyen pattogó hangom, hiába állítgattam mindent össze-vissza! :(

Új hozzászólás Aktív témák