Új hozzászólás Aktív témák

  • wrrs

    tag

    válasz Kiss_R #29038 üzenetére

    Az egyik régi-régi ismerősöm fent él Pesten.
    Meglátogatott pár hete és látta, hogy az új hobbim miatt kb. már csak az élő embereknek nincs helye a lakásban. Tátotta a száját rendesen, majd visszautazott.

    1 hete küldött egy képet, hogy a Westend-ben van a kékség és ha már ott járt, megvette a Treehouse készletet akciósan. 25 éve nem nyúlt Lego-hoz. Jött még pár összerakós kép. Alig mertem mit írni neki, aztán jött egy újabb adag kép, amiben már a Mustang-ot rakta össze.

    Megerősíteni tudom. Vagy ellenállsz még az elején, vagy tényleg jön a lejtő. Ami a legrosszabb, hogy én pl. azt hittem, hogy a készletek viszik a pénzt. Sajnos nem. A MOC-ok az igazi pénznyelők. Egy 500-1000db-os MOC mire kitúrod elvisz 2-3 értékelhetőbb készletet árban. Ráadásul még készen sem vagy vele, máris megvan a következő áldozat, ami szebb, nagyobb, vágatlan.

    Én most ott tartok, hogy eddig a PC előtt eltöltött időt akartam csökkenteni a tevékenység alapú Legózással, most meg napi szinten nyomom a Stud.io-t is a MOC-ok miatt.

    Szerencsém van viszont, mert közben meg a munkámba is bejött a Lego, szóval jelenleg van 8 készlet Core EV3-am és az összes kiegészítő hozzá, Space, stb. Szerencsére a Technic nem vonz különösebben, így ennek ellen tudok állni. Mondjuk nem hátrány, hogy úgy foglalkozhatok vele, hogy ez pl. egy forintomba sem került. Nade a többi..........

Új hozzászólás Aktív témák