Új hozzászólás Aktív témák

  • RapaNui1

    aktív tag

    Először is Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

    Másodsorban én is a Titanicot kapom. Nálunk ez nem volt meglepetés mert én is szerettem volna megvenni, így a párom mondta hogy a Home Alonet-t szerette volna nekem de az hiánycikk lett, így megvettük a Titanicot 180k és a Home Alone árával 90k val beszállt a Titanicba, így most itt várja még dobozban hogy este a fa alá kerülhessen.

    Harmadjára megjöttem Székesfehérvárról az Extreme digitaltól. Hála a jó égnek nem kellett vitázni mindent viszáruztak, csináltak egy sztornó számlát és egy visszautalási igazolást hogy elvileg jan 08-ig visszautalják a teljes összeget. Így érdemes lehet figyelni az újracsomi részleget, mert visszavittem 2db Creator Ford Mustangot 1 db Roxfort kastélyt, illetve nem jött meg a Volvo 6x6 csuklós rakodó, ami helyett 2db könyvet kaptam. Szóval azt is visszavittem. Érdekes hogy ezeket újszerűként vettem, nem mondom de még az újracsomitól is messze voltak, ha ez nekik az újszerű, akkor milyen lehet az újracsomagolt bele sem merek gondolni.

    Szóval még egyszer kívánok mindenkinek Boldog Békés Ünnepeket és örömökben gazdag építési élményt. Üdv mindenkinek: Zalán :R

    LEGO 40686 + 5008818 + 30680 + 40704 Micro Ninjago Docks

Új hozzászólás Aktív témák