Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Sziasztok, 7 éves fiamnak gondolkodunk egy boost szett (17101) vásárlásán karácsonyra, ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni:

    Akinek van / találkozott vele, mi a benyomása, mennyire éri meg a (számunkra borsos) árát?

    Az alap funkciókat ismerem a videók alapján, látványos, de semmi extra, a vezérléssel megtanult programozás egy sima code.org-os tanfolyammal pótolható, de fogni még nem fogtam, a rendszert nem ismerem.

    Mennyire verzatilis, mennyire lehet túllépni az előre gyártott modelleken? Mennyire lehet teljesen custom módon szabályozni a motorok működését, hogy egy teljesen saját gyártású bármit bárhogyan működtessen? Mennyire működik jól az okoseszközös vezérlés? Tablet nincs, telefonról jól vezérelhető?

    Árukeresőn olvastam értékeléseket, viszonylag sokat, amik a bonyolult üzembehelyezésre panaszkodnak, mert a rendszer FW frissítést kér az eszközön, amit egy 3rd party programmal lehet csak elvégezni hosszas utánajárás után. Ezzel van esetleg tapasztalat?

    Hogy kell elképzelni ezt a szettet, mik a fő előnyei és hol vannak benne bosszantó limitációk? Van eseteg valami hasznos online teszt amit vásárlás előtt érdemes megnézni tájékozódási célból?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák