Aktív témák

  • mm89

    őstag

    Sziasztok!
    Közben megoldottam a problémát, a tv-n a Magyarországot átállítottam arra a bizonyos "--" jelre, meg előbb lefuttattam a keresést úgy hogy az "antenna" bemenetet választottam, majd még egyszer úgy, hogy a "kábelt" (nincs külön antenna és kábel bemenet, egy van, az alá az van írva, hogy antenna, azért is kezdtem azzal, de gondoltam teszek egy próbát a kábel nevű gombbal is). Ekkor kérdezte, hogy milyen frekvencia tartományban keressen, volt kézi, alapértelmezett, és teljes. Na mondom, adjunk neki, teljes!
    Talált is vagy 90-valahány digitális csatornát, 3 rádiót és még vagy 50-60 analógot (ugyanazok mint a digitálisok, csak ugye analóg).

    jjani72
    öcsémnek tuti nincs stb-a, mert bár van egy a lakásban, de az tök máshova van bekötve, ha a kábelezést nézem, tehát annak nem lehet köze hozzá (én csináltam a kábelezést)

    lancerboy
    beszéltem a digivel, (persze 10 perc várakozási idő azért volt) fel is vették a hibajelet, majd miután letettem a telefont, akkor futottam neki az "utolsó" próbálkozásnak, és sikerrel is jártam. Azóta hívtak már, mondtam, hogy megoldódott.

    köszönöm!

    ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

Aktív témák