Aktív témák

  • #16695808

    törölt tag

    válasz blyvia #1973 üzenetére

    Mindkettőt látni fogja, ha van rajta lejátszandó tartalom!, tehát filmek (olyan formátumok amiket a tv ismer, de a legtöbbet ismeri (pl: avi, mp4, mkv, ts... stb)
    a FAT szerintem tartósabb hisz pendrive alapból ilyen és erre lett kitalálva. Az NTFS az elvileg a windows fájlrendszeréhez lett kitalálva, ezért lehet rá 4gb-nál nagyobb fájlokat is írni. (pl: Full HD Avatar 30 Gb kb.)
    Az NTFS-re természetesen lehet kisebb fájlokat is írni.
    Ja, a pendrive-ot nem átállítani hanem formázni kell, windows alapból tudja ezt. (ha formázol az összes addig tárolt adatod elveszik róla, ezért mentsd le az adatokat ha fontosak neked)
    (nekem LG 32LD350-esem van, ezért merek nyilatkozni hisz az LG-k között nincs eltérés, a legtöbb formátumot ismerik és lejátszák)

    UI.: a pendrive alapból FAT 32 szerintem, úgyhogy ha 4gb-nál kisebb méretű filmeket (pl: avi formátumú filmeket) akarsz nézni rajta akkor semmi dolgod, csak rámásolod a filmet és örülsz :)
    (még egy jó tanács, ha sok filmet másolsz rá akkor mikor a tv megnézi a pendrive tartalmát akkor az össze filmet egyesével megnézi hogy mi az és ez sok filmnél hosszú idő lehet, ezért azt tanácsolom hogy minden filmnek csinálj egy külön mappát és abba rakd bele így nem fogja az összeset ellenőrizni mikor megnyitod)

    Jó filmnézést :)

Aktív témák