Új hozzászólás Aktív témák

  • junior19

    senior tag

    válasz Flatlander #100027 üzenetére

    Amit írtál jelenség, az nem normális, páran panaszkodtak hasonló jelenségre, de a tanácsok után már nem jeleztek vissza, hogy megoldódott vagy sem. A többség viszont nem tapasztal ilyen jelenséget.
    Az LG ügyfélszolgálattal kellene felvenni a kapcsolatot, elmondva mi a problémád. Ha nem tudnak rá megoldást, akkor a szervizelést megindítani, mert látatlanban erre senki nem fog tudni tanácsot adni. A szervizes pedig ha kimegy, akkor a helyszínen megállapítja, hogy beállítási hiba, vagy pedig készülékhiba.
    Leírásod alapján te sem nagyon tudod, hogy melyik beállítás mit állít, így egész jól el lehet állítgatni a tévét. A Hdmi fekete szint pont nem erre a célra szolgál, teljesen más funkciója van.

    Esetleg ha leírnád részletesen a használt képmódot, s annak az opcióit, amelynél csinálja a jelenséget, akkor nagyobb lenne az esély, hogy kapnál pontosabb tippet, mit próbálj ki.
    Azt is tudni kell, hogy minden forráshoz külön be kell állítani valamelyik képmódot, mert egyébként képmódot váltva teljesen más beállítás fog fogadni. Ha esetleg találnál egy olyan opciót, amely forrásnál nem csinálja ezt a fényerő változtatást, akkor a menü alján a másolás minden bemenetre opcióval át tudnád menteni a jó beállításokat minden forráshoz.

    codec project

Új hozzászólás Aktív témák