Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    válasz sz.z.csicsi #10996 üzenetére

    Értem! Ezekhez a TV-khez nincsenek MOD-ok, AHCK-ek stb? Anno a SAMSUNG-hoz volt egy csomó, pl. konkrétan további választható, gyárilag nem integrált képarányok. A SAMSUNG-hoz nem tettem fel mert ahhoz felesleges volt, de ennél látnám hasznát.
    Még valami. A BEÁLLÍTÁS menüt csak ilyen nyomi módon a HOME menü alól lehet elérni, ahová egyrészt be kell lépni, másrést a nyilakkal min. háromszori megnyomásával odanavigálni, majd OK-zni. Ez min. 5 gombnyomás. SAMSUNG-éknál erre van külön gomb.
    Ja és annak van valami értelme, hogy a navigációs gombok (nyilak) úgy kattognak, hogy ha az ember mellet alszanak, akkor inkább nem használja, tartva attól, hogy a másik felébred?
    Most persze nem a SAMSUNG-ot akarom futtatni, csupán arról van szó, hogy ilyen volt az előző TV-m ami sajna nem működött mindig megfelelően és végül a garanciális javításból csere lett, így lett ez az LG47LW470s, ami számomra egy kicsit érdekes készülék, ugyanis nem igazán tudom hová tenni azt, hogy magyar nyelvű leírást nem is igazán találtam róla NET-en, leginkább csak német nyelvűt, az ARGEP-en is egyetlen egy találatot hozott korábban, most már egy sincs, de még csak az lg.com-on sem volt fen. Ráadásul a talált idegennyelvű leírások is egymásnak ellentmondóak voltak pl. HDMI aljzatok számában, támogatott fileformátumok lejátszásában stb. Ismeri valaki ezt a típust?

Új hozzászólás Aktív témák