Új hozzászólás Aktív témák

  • ricsip

    addikt

    válasz TRob1 #65804 üzenetére

    "Másrészt meg egy Tv nem attól smart hogy van-e benne kibebaxott fészbukk vagy szkájp."

    De.

    2011-ben már attól lehetett nevezni egy TV-t SMART-nak, mert volt beépített médialejátszója (az általad hivatkozott wikipedia cikk szerint a mediaplayer a szimpla TV adáson felüli hozzáadott érték kategória, tehát teljesült a SMART)

    2015-ben ezzel már nem lehet SMART-osítani TV-t, mivel (szerintem) már mindegyik új lapos TV tud media-t lejátszani, ami nem 30 ezer Ft, tehát ezen FELÜL kell még hálózatos tudás.

    "Közösségi hálózat
    Számos Smart TV platform már gyárilag vagy a felhasználó által történt bővítés hatására rendelkezik közösségi hálózati funkciókkal, amelyekkel a felhasználók letölthetik a legfrissebb tartalmakat a közösségi oldalakról és maguk is posztolhatnak akár az éppen nézett tartalommal kapcsolatban is."

    Ebbe beletartozik a Face, és (mivel egy app) a Skype is.

    "Egyrészt nem azt szokták beleírni a leírásokba (kb. soha és sehol) hogy mi nincs hanem hogy mi van."
    Engem nagyon nem érdekel mi a szokás. Ha egy TV review-ban olvasol pár dologról, de pl. a hangerő állítást nem említették meg szószerint, akkor az a TV a logikád szerint nem tud hangerőt állítani, mert különben említést tettek volna róla? Egyszerűbb azt a pár (tucat) hibáját felemlegetni, ami fáj(hat) a vásárlónak, mivel remélhetőleg a hibalista rövidebb, mint a tudáslista, könnyebb azt leírni.

    "Amúgy meg rohadtul nem olvassa el az emberek nagy része ezeket az első hsz-eket/összefoglalókat (meg hasonlókat), tök mindegy mi van beleírva - vagy mi nincs"

    Én elolvasom. Más mit csinál, nem szokott érdekelni. A saját életemet szeretem könnyíteni ott ahol tudom, ha kell ezért lobbizok. Most perpill ez menne, de úgy látom mások nem értik miért jó ha az összefoglalóban pl. DÁTUM-al ellátva szerepelnének a következők:

    - 4k TV: csak a kijelző 4k-képes, a TV tuner része nem. Mo.-n DVB-T szabvány adás fogható ma 2015 november 27-n, ami DVB-T szabvány és maximum FHD képes. 4K-t ez a szabvány nem tud, ha a tuner a TV-ben csak DBV-T és nem DVB-T2, akkor a TV a (közel/távoli) jövőben bevezetésre kerülő DVB-T2 4k szabványt nem fogja tudni dekódolni

    - EPG nem működiki jól, mert XYZ

    - PVR nem működik jól, mert ZZZZ

    - 2015.11.27 firmware megjavította azt h. ZYX

    Miért fáj ez annyira sok embernek itt, h. 1 hozzászólást végigolvasva képbe kerülsz Q&A módjára az ismertebb problémákkal adott fórum témájában?

    -

Új hozzászólás Aktív témák