Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz mzx #25712 üzenetére

    Csak nem ráddobtak egy grafitbombát, mert azt el sem tudom képzelni, hogy újra kizártad magad a földgolyó minden netszolgáltatásából! :DD
    Ma nincs kérdéssorozat? A tegnapi sorozataidról annyit megemlítenék, hogy egyszerre talán túl sok témakört próbáltál átölelni, így a válaszok mókuskerék belsejébe ragasztott papíron voltak számodra. Néha határozottan rákérdeztél újra ugyanarra a dologra, mert 4 irányból jöttek 6 témában a válaszok s közben fogalmaztad új kérdéseidet. Javallanám, hogy olvasgass időnként Szun Cu és Lao Ce írásaiból.
    A Linux kezdőknél okoz zavart, mert szeretnél sok mindent megtudni, de minél többet megtudsz, annál több kérdés merül fel benned, magam is így vagyok ezzel. Már kezdek kissé lehiggadni, mert lassan látom a lehetőségeim és korlátaim között ívelő szivárvány hidat. e is el fogsz jutni erre a spirituális szintre.

    No, de addig is... port ki-be, gui- nem gui, torrent aktív-passzív, emil pop- nem pop, etc. után mi a mai menü?

    Ja, a torrentezésről: amit írtál, az teljesen normális. Akármekkora feltöltési sebességed van, ha már 2x annyi a seed, mint a leech, akkor Te már csak csorgatni tudsz felfelé. Az ilyen seedidő kötelezettséggel működő trackereknél el kell kapni a népszerű letölteni való dolgokat az elején. A másik megoldás, hogy nemzetközi nyitott tracker kereső oldalakat használsz, mert ott minden megvan, ami nem magyar nyelvű. Privát trackerek közül csak a nagy létszámúak érnek valamit, ajánlani persze itt nem tudok. A többi a kliensen és a le/fel sebességen múlik.
    Ezen kívül nem árt ismerned a seedelők földrajzi helye szerinti vonatkozó törvényi szabályozást sem, nehogy egyszer csak kopogtasson valamelyik 3 betűs! :P

    Van amúgy amit még nem válaszoltam meg a többször feltett kérdéseid közül?

    Samsung 860 EVO 1TB SSD 30eft 6,7TB írás még garis

Új hozzászólás Aktív témák