Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Schiano #78156 üzenetére

    A gányolást úgy értem, hogy valami extra szutyok fel lett telepítve, valami Cleaner progi vagy hasonló rendszeroptimalizációk vagy szemét antívírus baromság, ami tönkretette a dolgokat, levédetett mappákat. Ma már Windowst warezban nem nagyon tudsz használni, a crack módszerek, átírt bootloader, KMS aktivációs trükközés egyre kevésbé játszik.

    A DVD-kkel az a baj, hogy lassúak, meg amit kiírsz rá lemezképet, az gyorsan elavult. Ez már nem a késő 90-es évek, kora 2000-es évek, hogy egyszer kiírsz valamit lemezre, aztán hosszú évekig használhatod. Manapság már mindent rolling kiadásként fejlesztenek, gyorsan záporoznak az új verziók, telepítők, lemezképek nagyon gyorsan avulnak el. Felesleges kőtáblára, DVD-re, meg rizsszemre kiírogatni, mert pár hét, pár hónap után úgyse lesz érdemes használni. Ezért nem működnek már Windowson a crack módszerek, a MS szinte minden havi meg fél éves update-tel megszünteti a trükközési lehetőségeket, és kapod a nyakadba az új verziót, letilthatatlan frissítés formájában.

    Ezért érdemes észben tartani, pláne, ha Linux, hogy ha kell, akkor az adott Linux disztró oldaláról a legújabb lemezképet letöltöd, és Rufus-szal vagy Etcherrel vagy hasonlóval kiírod egy erre a célre befogott pendrive-ra.

Új hozzászólás Aktív témák