Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Frawly #78268 üzenetére

    Tudtommal most is van GnomeOS.

    Ja erre a mostanira gondolsz, igaz, én meg a Gnome Ubuntura gondoltam, sorry! ;] Aki nem régi Ubuntus, annak írom, a Gnome Ubuntu nem az alap Ubuntu, ami Gnome-mal szerleve érkezik default.

    Ez a GnomeOS nagyon új valami, épp kéklufi írta minap, de a honlapon is látszik, hogy csak VM verziója van Hard verzió vagy lesz vagy nem. Szerintem VM-ben nem lehet igazából tesztelni egy totál DE-t.

    Ilyen lenne a Cinnamon is, azt is szétkutyulnák a disztrók: ha használnák. Mert jelenleg a Minten kívül alig használja 1-2 másik.

    Azért jóval több, ami használja, de ne is használják sok helyen, minek? Az is már egy alap DE-ből lett kikavarva. A vicc, hogy a Mint, mint a Cinnamon fejlesztője, szintén nagyon nem az alap Cinnamont használja, mivel egy ökosystem már az is a Nemoval meg az Xapps-szal együtt. Anno nem kevés időmbe telt, mire a Debian 8-ból ugyanolyan disztrót faragtam, mint a Mint Cinnamon.

    Emulátorból sok van.

    Jogos. Nekem nem tűnik fel, mivel anno csak PC-n játszottam, ill még nagyon régen Amiga meg C64 volt az öcsémnek. Fura, de ha fizetnének se bírnám elviselni azt a gyilkos zajhatáscunamit, amit egyes játékok alatt el kellett viselni! :W Tudom, sokan imádják ezeket a régi valamiket, egészségükre! ;]

    Samsung 860 EVO 1TB SSD 30eft 6,7TB írás még garis

Új hozzászólás Aktív témák