Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz tordaitibi #94432 üzenetére

    Jogos! :B Ez anno nem rögzült, lehet nem is volt ilyen, de tőled már olvastam párszor! Akkor ne maradjon ki ez sem:

    A hybrid of suspending and hibernating, sometimes called suspend to both. Saves the machine's state into swap space, but does not power off the machine. Instead, it invokes the default suspend. Therefore, if the battery is not depleted, the system can resume instantly. If the battery is depleted, the system can be resumed from disk, which is much slower than resuming from RAM, but the machine's state has not been lost.

    A felfüggesztés és a hibernálás hibridje, néha mindkettőre felfüggesztésnek hívják. A gép állapotát a swap-tárhelyre menti, de nem kapcsolja ki a gépet. Ehelyett az alapértelmezett felfüggesztést hívja elő. Ezért, ha az akkumulátor nem merül le, a rendszer azonnal folytatódhat. Ha az akkumulátor lemerült, a rendszer lemezről folytatható, ami sokkal lassabb, mint a RAM-ból történő folytatás, de a gép állapota nem veszett el.

    DeepL fordítás innen: Power management/Suspend and hibernate

    Adata se900g 2tb külső ssd.

    Ez tárolásra kéne és megbízható helyről vehető? Mondjuk kalapács legyen kezedügyiben, mert aholgy olvasom, nem szabályozható az RGB illumination! :D Egyébként nagyon jó áron szerintem simán vehető, nem húzzák le a review-ek sem, amiket itt találni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák