Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz torocsik #11107 üzenetére

    ja ertem hat amikor kerdojel akkor azt jelenti hogy nem talalja a rendszert - ez sok dolog miatt is elojohet akar egy rosszu sikeredett updatenel is -

    hat a legegyszerubb ha semmi cuccod nincs - telepitot leszedni azzal beboot - disk utility - ott meg ramesz arra a patriciora amin az os van es megvaltoztatod jobb also csucsok kicsit le v fel lenyeg hogy valtozzon minimal aztan apply. ilyenkor ujra irja a mbr to es alt ha az tonkre ment akkor javitja - ez a legegyszerubb modja barki megtudja - termeszetesen nem biztos hogy a te hibadon javit de en ezt neznem meg. ha megvagy restart boot lemezt ki es megnezed mivan. ha bebootol ezutan akkor ott a lehetoseg hogy lementsd a dolgokat dvdre v halon stb.

    ha ez nem megy akkor merevlemezt kell kiszedni belole es masik gepre ra. eznehezebb dolog ha nincs felszerelesed pl egy masik gep:) itt is tudsz javitani rajta leteszelni stb mint ha bebootolsz telepitovel disk utility nal ( ott is lehet ellenorizni hogy mivan a lemezzel stb)

    van meg a diskwarrior nevezetu dolog ami mar inkabb haladofelhasznaloknak ajanlott nem nehez de nem feltetlenul kezdenem azzal:)

    amugy ha ilyen gondod van akkor pl beszeljukmac.com forumon tudsz keresni meg persze kulfoldieken de alt ezek szoktak lenni amit leirtam legtobbszor. kattogo vinyotol meg felj :)

    [ Szerkesztve ]

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák