Új hozzászólás Aktív témák

  • rootkiller

    őstag

    Szevasztok!

    Egy olyan problémám lenne, hogy egy Dell Mini 10v-re szeretnék SnowLeo-t telepíteni. Találtam is egy guide-t a mydellmini oldalol, ahol leírja hogy egy USB meghajtóra mint bootolható meghajtó fel kell másolni az OS X DVD-t, valamint egy másikra a Netbookinstaller 0.8.4 RC1 lemezképet.

    Ez mind meg is volt, be is bootoltam az NBI-vel, ahogy azt illik, de a csatlakoztatott OS X Installert nem akarta megtalálni se pendriveról se külső hdd-ről. Ekkor letöröltem minden particiót a gépben lévő HDD-ről, majd boot után a következő villogó üzenet fogadott a szürke képernyőn: "Unable to patch 64bit kernel. Please use arch=i386 to use a 10.6.2 or never kernel. Can't find mach kernel"

    Első körben a Guideben leírt 10.6.3 retaillal próbálkoztam, majd úgy gondoltam biztos azzal van a baj, megpróbáltam egy 10.6-ost., de változatlan. Mitöbb akkor is ezt csinálja mikor OS X Installer nincs csatlakoztatva.

    A BIOS be van állítva úgy ahogy a guide megkívánta.

    Legyen szíves valaki segítsen, magyar nyelven talán könnyebben megoldást találunk a problémára mint különböző angol nyelvű fórumokon. Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Artengo TR 990 Pro

Új hozzászólás Aktív témák