Új hozzászólás Aktív témák

  • barney992

    csendes tag

    Sziasztok! Látom még él a fórum, nagyon örültem mikor láttam hogy írogatnak még ide az emberek :)

    Segítségért szeretnék hozzátok fordúlni, de először is elmesélem a Mac-m történetét (hátha segítségül lesz ez valakinek) :)

    Tavaly óta működött a gépemen egy Hazard féle 10.6 os OSX melyet néhány kolléga segítségével sikerült tökéletesre megcsinálni, 10.6.8 lett belőle egy idő után.:) Hibátlanul működött ezen a konfigon:
    Amd athlon 64 x2 3800+, 2gb ram, 250 gb sata winchester, Asus M2n-E alaplapon, először 7600gt-vel majd egy gt 240-el :)
    Imádtam, ezen irtma a zenéim, sokat Logic-ztam rajta. :)

    De... egy pár nappal ezelőtt meghalt az alaplapom. :/ S úgy gondoltam hogy mivel ez már régi konfig, szeretnék valami újabbat, ezért sikerült egy gépet szereznem:

    Gigabyte H61M-S2PV, Intel core i3 2120, 2gb ram, (a megmentett) GT 240, 2 db 250gigás winchester (melyikből az egyiken a régi 10.6.8as OSX futott, és amin annyi anyagom maradt hátra:/ )

    Szóval szeretnék tőletek ezügyben segítséget kérni, hogy esetleg hogyan tudnám megmenteni az anyagokat a winchesterről amik hátra maradtak (windowsos HFS+ system mappába másolós fájlokat próbáltam) VAGY

    Hogyan lehetne ujabb OSXt feltenni (nekem elég lenne a lion) hogyne sérüljenek adataim? (egyáltalán ez a konfig mennyire jó OSX alá? )

    Segítségeteket előre is köszönöm!!!! :) :)

Új hozzászólás Aktív témák