Új hozzászólás Aktív témák

  • toM517

    aktív tag

    Sziasztok!

    Van mukodo hackintoshom mar egy ideje, de nem 100% OK.

    Problema az, hogy egy ido utan, jellemzoen 18-24h utan kifagy (strandlabda) es csak reset segit.
    Eloszor azthittem, hogy a WD Green Drive miatt van, igy azt kivettem, de ugyanugy fagy.

    Aztan a tapra gyanakodtam, mert kicsit neccesen mukodik. Ha megmozgatom a kabeleit akkor hajlamos nem
    mukodni. Szoval a power led felvillan egy secre aztan off es nem is lehet utana bekapcsolni sehogy csak ha megfelelo pozba mozgatom vissza a kabeleket es az alaplapi elemet kiszedtem-visszateszem...
    Ez azert nem hiszem, hogy a problema forrasa, mert korabban 10.8.1-2 vel ment normalisan napokat, heteket...valamint patent jo.

    Flasheltem mar ra Custom es gyari BIOS-okat is, semmi valtozas. 10.8.4 ota mintha meg kevesebb ido kellene, hogy megadja magat.

    Ez volt Unibeast-el. Most kiprobaltam a Clover bootos 10.8.4-el, ami ugy nez ki egyelore, hogy stabil(abb), mar kb. 36 oraja fut es meg nem fagyott ki, ilyen (rekordido!!!) korabban is volt szelsoseges helyzetekben, meglatjuk...
    Viszont most az a bajom, hogy a HD4000-em mintha nem futna optimalisan, HD video lejatszasnal (mp4) a kep szaggat, szemetel, a hang kiakad neha(igaz ez utobbi optikan keresztul megy ki). Meg valahogy ugy az egesz nem tunik annyira "simanak". Lehet hibat kovettem el, de ugyanugy elsutottem a Multibeast-et install utan, feltettem a szokasos drivereket (LAN, FakeSMC, Trim Enabler, ALC892 patch...).

    Igazabol a HD4000 kivetelvel minden megy, meg a Sleep/Wake is. Ugy tudtam a HD4000 mukodik out of the box, de ezekszerint megsem...felbontast amugy beallitasokban siman at tudtam tenni 1080p/50Hz-re, csodalkoztam is, de akkor miert nem megy rendesen?

Új hozzászólás Aktív témák