Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    Sziasztok,

    Attól tartok nem a leg megfelelőbb a topic a kérdésemnek de még mindíg ez áll a legközelebb hozzá: macbook pro-ra szeretném feltenni a Mavericks GM-et pendriveról. A neten leírtak alapján megcsinálom a bootképes USB-s drive-ot de elég gyanús módon csak az "install OSX Mavericks" file kerül a pendrivera semmi más és bootnál hiába nyomom az Option key-t nem ajánlja fel az OSX telepítését a gép. Mi lehet a probléma? Próbáljak egy másik GM verziót?

    Én úgy emlékszem, hogy a boot-képes OS X pendrive-on külömböző mappák és egyebek vannak normális esetben, nem csak az "install OSX x" nevű file és ezért gondolom, hogy esetleg az én GM verziómmal van a gond és csak upgrade-re jó. Vagy valamit én csinálok rosszul.

    Mindenképp szeretnék egy tiszta install-t ezért is lenne fontos, hogy pendrive-ról tudjak installálni ne csak upgradelni (tele van már szerencsétlen gép mindennel, Bootcamp etc.).

    Köszönöm a segítséget!

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák