Új hozzászólás Aktív témák

  • nofi

    őstag

    Sziasztok!

    Xero kolléga elgondolkodtatott a minap (egy másik topicban) és úgy döntöttem körüljárom a hackintosh témát. Tehát őt okoljátok, amiért itt értetlenkedek ;]

    Az adatlapomon lévő gép alaplapját leszámítva (BIOSt patchelni azért nem szeretnék) tudtommal megfelelő egy OSX futtatásához. Mielőtt rohannék egy új alaplapért, lenne azért 1-2 kérdésem, ami a mindennapos OSX használattal kapcsolatos.

    - Hálózati megosztás Windows-os PC-vel teljes mértékben működik? Értem ezalatt, hogy egy Windowsos partíción lévő képet, videót, stb. láthatok-e OSX-szel.
    - Onnantól, hogy OSX van fut, tulajdonképpen bármi amit csatlakoztatok az azon múlik, hogy van-e drivere OSX-en, hardverösszeakadás kizárt (pl. digitális jelátalakító gitárhoz)?
    - A képek, zenék egy másik (windowsos) partíción lennének, ezekre a "mappákra" rá lehet irányítani az OSX képnézegetőjét, iTunes-át?
    - Mennyibe kerül egy friss OSX amit érdemes hackintoshra telepíteni?
    - iPhone-on használt Apple ID lesz itt is a fő fiókom? Tehát ha veszek az OSX-hez programokat, akkor ugyanúgy ehhez a fiókhoz adódnak hozzá?
    - Van SSD-m és HDD-m. Elviekben azt szeretném, hogy az SSD-t kettéosztom; az egyik file kapná az OSX-et, a másik a Win-t. A HDD-n meg vannak az adataim (képek, videók, dokumentumok), melyeket használnék, attól függően, hogy melyik rendszert indítottam.

    Mindenek előtt lehet a hétvégén kipróbálnám én is ezt a virtuális szervert. LógaGéza megköszönném, ha nekem is küldenél egy linket :R

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: nozsolt

Új hozzászólás Aktív témák