Új hozzászólás Aktív témák

  • firekox

    csendes tag

    Sziasztok!

    Ezt a leírást követtem:[link] amit az egyik kedves kolléga linkelt be ide.

    Eljutottam odáig, hogy VMware-al futattam egy előre elkészített Mavericks 10.9-et, majd megformáztam a pendrive-ot a leírtak alapján letöltöttem az App Store-ből a legfrisebb verzióját a Mavericks-nek és UniBeast-tel elvileg felraktam, csak a Mavericks-es sorhoz raktam pipát mivel LGA 775-ös lapom van és nem laptop, egy új mappába beraktam a MultiBeast-et a pendrive-on.

    Ezután a Bios-ba beállíttottam a HPET 64-re és AHCI-it illetve a Hard Disk helyett USB HDD-re a bootot, majd megjelent a bootolás után, egy piros alma alatta pedig mac osx, windows ntfs - ez 3szor rámentem a mac osx-re majd töltött és fekete képet dobott( no input signal).
    Ezután próbáltam, hogy beírtam -v ekkor fekete képernyőn elkezdett írogatni egy csomó mindent majd a végén szintén no input signal-t dobott, ezután próbáltam a -v GraphicsEnabler=Yes kapcsolót ez se segített ugyanaz mint az előbb, majd próbáltam a -v PCIRootUID=0 ezzel is semmi és végül -v GraphicsEnabler=Yes és PCIRootUID=0 együtt is ezzel is ugyanaz, majd végül próbáltam csak simán a GraphicsEnabler=Yes kapcsolót simán -v nélkül ekkor odáig eljutottam, hogy megjelent a szürke képernyő és a Mac logo alatta kicsit töltött majd utána szintén no input signal ezt írta a monitor.
    Alaplap : Gigabyte P35-DS3 elvileg ez nem lehet problémás ahogy olvastam.

    Bocsánat a hosszas leírásért,de nem tudom hol ronthattam el vagy mi lehet a probléma a segítségeteket előre is nagyon köszönöm. :B

Új hozzászólás Aktív témák