Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    Na van újdonság, itt beszélgettetek a radeonnal kapcsolatban ezekről a QE meg CG vagy mifene dolgokról, aztán mikor utánanéztem (az EFI kártyákról nem is beszélve), találtam pár dolgot.
    Ugyebár elméletileg Hackintosh-hoz már nem kell EFI flashelni a kártyákat, mert natívan támogatják 10.8.5 óta. Viszont nem mindig jó a beépített driver. Ugye ezzel már eleinte elakadtam, mert alap volt winen, hogy mindig a legfrissebb drivert használjuk a kártyához, ott a steam alapból tudja a frissítést, nem kellett csinálni semmit.
    Osx alatt a steamben nincs driver frissítés etc opció, tehát ez kiesett, aztán meg felmentem az nv honlapjára, de ugye Geforce-okhoz nem is ajánl drivert. Ez itt anno annyiban is maradt, míg valami fórumon megtaláltam a megoldást pár napja. Van driver, csak Quadro-ra kell keresni. És azóta nem fagyott a Diablo, pedig nyúztam vagy 8-9 órát. Szóval ez is pipa.

    Ami még hiányzik, a BT driver a Logitech Cordless MX5500 Revolution desktop szettemhez. Ugyebár a dongle egy jó húzás miatt akkor is kezeli az eszközöket, ha a rendszer nem ismeri a BT-t, de szeretném ennek a BTjét használni, mert lehet az akadt össze a másik BT-vel. Egy szerencsétlen véletlen okán megtudtam, hogy Broadcom 3.0 van benne, ami elvileg full OSX kompatibilis, csak fel kéne venni az eszköz listára a kextben. Szóval most ezzel fogok szívni kicsit, mivel ilyet még sosem csináltam.

Új hozzászólás Aktív témák