Új hozzászólás Aktív témák

  • fuze

    őstag

    Ne is törődjetek a sok marhasággal amit az előbb leírtam! :D Röviden: Sikerült bebootolni az OSX-be. Kb 1-2 másodpercig. Sajnos.

    Kiderült, hogy az installerem nem volt teljes. Ugye High Sierra VM alatt High Sierra-t kicsit macerás leszedni és egy olyan leírást követtem amit nem kellett volna:

    Fix/solution for "Selected Mac OS X Installer is incomplete"

    Senkinek nem ajánlom! Bár elsőre jól hangzik, hogy lehúzza a szükséges fájlokat, de a végén terminalban van egy pici figyelmeztetés amit én figyelmen kívül hagytam. Valószínűleg ezért nem volt jó a telepítőm, a fentebb linkelt fórumon pedig csak a második oldalon jelentkeznek panaszokkal. macOS could not be installed on your computer. An error occurred while loading the installer resources. Quit the installer to restart your computer and try again.​ - Nagyon nem jó!

    Végül ezzel sikerült megkaparintani a telepítőt, mivel El Capitan-on (igen, próbáltam ezzel is) nem lehet Apple ID nélkül leszedni, bejelentkezni meg nem enged virtuális gépről. Tiszta agybaj!

    DE

    Az újonnan kreált USB már szépen végigvezetett a telepítésen, de amint bejelentkezek a rendszerembe rögtön újraindul kernel panic nélkül. Természetesen igyekeztem utána nézni a problémának, de nem jártam sikerrel. Redditen találtam egy ilyet. Kernel patch kéne? Cloverben options-ben próbáltam aktiválni az összes kernel patch-et de nem jártam sikerrel.

    [ Szerkesztve ]

    adms.hu | UI Designer

Új hozzászólás Aktív témák