Új hozzászólás Aktív témák

  • sghc_toma

    senior tag

    tlac:
    igen, ez olyan, mint a Boot-132..
    a Chamaeleon es a PC EFI is bootloaderek, sot, ha jol tudom, a PC EFI a Chamaeleon kodbazisara epul.. en most a kettot egyutt hasznalom: a feltelepitett Chamaeleon 'boot' file-jat csereltem le a PC EFI v10 'boot' file-jara (Chamaeleon szep grafikus, a PC EFI v10 meg kezeli a Snow Leo-t, ezert a hibrid megoldas)

    az OSInstall.mpkg az OSX DVD-n van, tulajdonkeppen ez a telepito.. ezt csak azert hasznaltam, mert nem akartam DVD-rol telepiteni.. szoval megnyitottam ezt a csomagot Leopard-on, es feltelepitettem egy ures particiora, ugyanugy, ahogy barmilyen csomagot telepitenek..
    ha DVD-rol telepitesz, nincs ra szukseg.. akkor csak valahogy be kell boot-olnod a DVD-t*, es ugyanugy telepiteni, mint egy MAC-re..

    *altalaban egy boot cd-vel, amin a bootloaderen kivul az adott rendszer alapveto mukodesehez szukseges kext-ek is rajt vannak..

    hat, a mostani verziokban van 32 es 64 bites kernel is, gondolom a veglegesbol sem hagyjak ki a 32-est..

    bizom benne, hogy eleg lesz, ha meg nem, akkor nem halok bele egy kis patch-elesbe :) bar a snow leo fejlesztoi doksijai meg nem elerhetok (csak regisztralt fejlesztoknek), igy lehet kicsit erdekesebb lesz..

    iasl nem assembly-be fordit vissza, hanem ASL-be, ami szintaktikailag C-szeru..

    xedos:
    meddig vartal, miutan az LCD es a vinyo lekapcsolt? az elso elalvas tobb percig is eltart nalam, az utana kovetkezok mar normalis sebesseggel tortennek..

    [ Szerkesztve ]

    in asm we trust

Új hozzászólás Aktív témák