Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    Sziasztok,

    Végre sikerült felgyötörnöm egy EEEPc-re a 10.5.6-ot, egy nagyon jó útmutató segítségével. Korábban egy másik notebookra már megpróbáltam, de az bootoláskor elakadt a hírhedt "Still waiting for root device..." üzenetnél.

    Ezen a pici netbookon viszont pompásan megy a dolog, egyedül a wifi-t nem tudtam rávenni, hogy működjön, de dróton jön az internet, így egyelőre ez elég. Meg vagyok lepődve, de meg merném kockáztatni, hogy ez az OSX agyonveri sebességben a WinXP-t ezen a pici és viszonylag lassú gépen. (Az ergonómiáról ne is beszéljünk.)

    Kérdéseim a következőek lennének:
    - Hogy lehet magyar billentyűzetkiosztást használva nullát írni? A "nulla" gomb a hosszú í, és nem jöttem rá, hogy hova lehet eldugva. (Nem mellékesen nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokszor használja az ember a nullát... :D)
    - Hogy lehet kext-eket törölni/uninstallálni? (Nem tudom, melyik a jó kifejezés rá, még egyelőre még a kext-ek mibenlétére sem sikerült rájönnöm. :D)

    Köszi!

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák