- A tüntetések ellenére is bővítheti német gyárát a Tesla
- Hálózati / IP kamera
- A ChatGPT-re mennek a Reddit tartalmai
- Már nem hisz a nagy európai EV-forradalomban a Ford
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Opera böngésző
- Milyen routert?
- Programozásról_szubjektíven
- A streamingszolgáltatások összecsomagolása lehet a következő divat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3flt
csendes tag
"Ne ijedjünk meg a „véresre” való sütéstől" - Nem ijedek én meg, sőt régen volt már a kergemarha-kór is, csupáncsak rohadtul undorító a félig nyers, félig véres hús. Nesze neked civilizáció. Ez is csak a feltűnési viszketegség egy körmönfontabb változata, bármilyen ősi szokás.
-
ha3flt
csendes tag
Mit tegyek, mindenki véresként emlegeti, én honnan tudtam volna jobban...
Ugyanakkor félig nyers az a hús - utánaolvastam, ezt senki sem tagadja, sőt le van írva -, így nem mondanám, hogy túl sokat tévedtem, és ebből persze az is kiderül, hogy nem a színe zavar.
Valamint a jól megsütött hús természetesen nem kötelezően kiszáradt és élvezhetetlen, tehát ez sem kisebb túlzás, mint a vér, csak más irányú.
-
ha3flt
csendes tag
Én off-topikként kezdtem, bár itt talán nem is annyira az. Különben van hústűm, vezetékes, jó vastag vezetékkel és dugóval, egy jobb sütőhöz adták - figyelembe veszi az elektronikája az általa mutatott értéket: ha eléri a beállítottat, vége a sütésnek (ami szintén furcsa egy kicsit, de mintha ez lenne a leírásban, mindenesetre működik). Arról tudom, hogyan bírja a melegben, de ez tényleg érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
ha3flt
csendes tag
Ezek csak az optimista hőkezelési módok a valószínűségek, előnyök és hátrányok alapján, de nem lehet mindent ezekhez viszonyítani. Az 50..70 fokos értékek meg a másodperces időtartamok csak az ételekben leggyakoribb mikroorganizmusokat pusztítják el, de ezen kívül sok-sok olyan van, ami előfordul a környezetünkben, a kajában, vízben is, és még hosszas forralással is nehéz kinyírni őket. A rizsről volt éppen cikk nemrégen - abból is simán megeszem adott esetben a több napost is, de baktériumspórák nagy gyorsan elkezdenek terjedni rajtuk (és azokat jó nehéz hőkezelni, ahogy íram), úgyhogy igazából nem kellene. Húst sem csak frissen eszünk...
-
ha3flt
csendes tag
Az 52 fok honnan jött? Nem én írtam, csak tiltakoztam ellene, de pl. a lassú főzés témakörében szokott előkerülni. Amitől elvileg zamatosabb marad az étel (mindenre jó, nemcsak húsfélékre), hogy 70 fok alatt is lehet főzni, csak hosszabb idővel. Külön emlegetik az 50, 60 és 70 fokot - igazság szerint soha nem érdekelt, mert nem tartottam józannak és megalapozottnak. Mellesleg ha forralok valamit, a felszínen soha nincs száz fok - már ilyen apró fizikai problémák is beleszólnak az egészbe, nemhogy centizgetni. : -) Ahogy mondtam-mondtuk: a valószínűségeken múlik minden, és nagyon rá lehet faragni, mégis élünk. Többnyire és eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Íme az Assassin's Creed Shadows első előzetese
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Metal topik
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- War Thunder - MMO Combat Game
- BestBuy ruhás topik
- Eleglide C1 - a középérték
- PlayStation Plus 2024 Extra/Premium - A teljes májusi lista
- További aktív témák...
- Samsung tab s7/s8-hoz tokkal ellátott-leválasztható billentyűzet LEÁRAZVA
- Eredeti Fából - iPhone, Samsung, Huawei tokok - ÁRENGEDMÉNY
- iPad Air 1 alkatrésznek eladó
- IPHONE SZERVÍZ BAZÁR! SZERVÍZ ESZKÖZÖK, SZERSZÁMOK! FÓLIAVÁGÓGÉPEK REMEK ÁRON!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen