Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz King Unique #22481 üzenetére

    Igaz nem nekem írtad a választ, de beszállnék én is:

    Az MS az operációs rendszere mellé ad egy korrekt védelmet. Azért, mert nem pakolja tele mindenféle haszontalan fícsörrel a termékét mint más gyártók (amik egyébiránt a legtöbb esetben marketingfogás, de nem ad erősebb védelmet), attól még nem értéktelen termék. A tesztek, a számomra nem mondanak semmit sem. Pontosan azért, mert nem a valóságot közlik, bármennyire is a hivatalosság mögé bújnak a készítői.
    Egy biztos, hogy tapasztalatlan, buta user ellen egyik AV termék sem ad jó védelmet. 100%-os védelem nem volt és nem is lesz. Én jó féléve meguntam a 3rd party vírusvédelmek lassítását és a sok problémát amik vele voltak. A magam részéről ésszel használom a gépem és ha ezt más is betartaná, akkor jóval kevesebb lenne a vírusos gépek száma. Hülyeség ellen egy Av sem véd.

    Korábban lett linkelve egy videó itt, hogy sok AV kijátszható és átverhető, illetve a plusz fícsörök nem adnak plusz védelmet. Ez egy Netakadémiás videó volt. Részemről egyetértettem az emberrel aki készítette, függetlenül attól, hogy a példája nem volt tulzó, mivel ha ő ki tudta játszani a vírusvédelmet és meg tudta buktatni, akkor más is meg tudja. Az, hogy nem feltétlen életszerű a dolog, nem jelent semmit.

    Még egy utolsó dolog:

    Ott van a Kaspersky cég, aki iszonyat jó védelmet gyárt. Azonban évről évre egy bugos szart ad ki, ami nem elég, hogy szarul van megcsinálva és talán a 220.-ik peccs megoldja a hibákat, fogja a gépet. Nekik, nem azt kéne csak marketingelni, hogy milyen extra védelmeik vannak, hanem végre kisebb igényű, és lájtosabb a program az erős védelem mellett. Elnézem Jevgenyij Kaspersky írásait a facebook-on és az a véleményem, hogy a faszi szarik már a termékébe és megbolondult. Szóval, nekem ez nem jött be. Így lemondtam róla. És nem vesztettem semmit.

Új hozzászólás Aktív témák