Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz 112FarEast #66028 üzenetére

    igen, a - nem csak a tesztekben - látványosan jobb akkumulátoros üzemidő - 3 órával több kijelzős üzemidő nem kevés -, az lte és nfc képesség, a jobb 3g és wifi modul, a csomagban alapban megtalálható fülhallgató és a dupla intervallumú gyártói jótállás miatt rászánnám a többletet, és biztos vagyok benne, hogy nem csak én, hanem lenne még olyan, akinek nem csak az olcsóbbság számít, hanem a specifikáció, a körítés...stb, de ezt döntse el mindenki maga.
    sőt, nekem már csak az akkumulátoros üzemidő és az lte többlete elég lenne a döntéshez, pláne mióta a szolgáltatóm (telekom) lte lefedettsége jobb - október 18-tól -, mint a 3g.
    tőlem akár mind a két gyártó a csúcsra emelkedhet, de akár el is süllyedhet, egyiket sem fogom elfogultan ajnározni, de sajnálni sem.
    a redmi egyelőre ott vérzik el nagyon nálam, hogy nincs egy normális lte képes telefonja, ami minden hazai frekvenciát támogatna, a sony esetén talán csak a z3c jönne be, de a kamerán kellene még faragni kicsit - nem használhatatlanul rossz persze, aránylag jó, csak a jelenlegi telefonom elkényeztetett ilyen szempontból, és úgy már más a viszonyítási alap.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák