Új hozzászólás Aktív témák

  • 7

    addikt

    válasz PNP #12352 üzenetére

    Tovabbra is azt javaslom, hogy a vevo legyen a legutolso a kenyelmi listadon, azzal fogsz a legkevesebbet foglalkozni. Ha nincs megfelelo billentyuzet Unifyinggal (marpedig a "Kínomban már Logitech K360-on gondolkozom, nem igazán tetszik, de nem tudok jobbat, annyira nincs választék" ezt engedi erteni), inkabb hanyagold.

    Hogy megkonnyitsd a dolgod, vehetsz az alkatreszboltjukban egy ujabb Unifying vevot az egerednek 3000 Ft-ert, hogy legalabb azt ne kelljen atdugdosnod.

    Esetleg azzal is eljatszhatsz, hogy ha a billentyuzetedet csak a gep hatuljaba tudod dugni, es nem akarsz ezert mindig bemaszni az asztal ala, vagy hatul matatni, akkor beszerzel egy filleres USB hubot, azt rarakod az asztalra egy konnyen elerheto helyre, es amikor asztali gepen vagy, akkor a hubban van, amikor laptopon, akkor pedig egyszeruen atdugod a laptopba. :)

    Persze, igy sem lesz anyira fantasztikus az elmeny, mint a Unifyinggal, de par masodpercedbe kerul ilyen modon valtani a ket gep kozott, es cserebe nem kellene olyan billentyuzeten tapicskolnod heti sok-sok oran keresztul, amit igazabol nem is nagyon szeretsz.

    Egyebkent szemely szerint nincs problemam a Logitech termekeivel, tisztes munkat szoktak vegezni. Csak ha egyszer elegedetlen vagy a felhozatallal, erdemes valamilyen modon szelesiteni a kort, amibol valogathatsz. Es meggyozodesem, hogy ez volna a legkevesbe fajdalmas modja. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák