Új hozzászólás Aktív témák

  • ny.janos

    tag

    Sziasztok!

    Tudtok nekem billentyűzetet ajánlani a következő feltételekkel?
    - Magyar billentyűkiosztás.
    - Multimédiás kivitel, pontosabban gombokkal történő hangerő szabályozási lehetőség (zenehallgatás miatt) legyen rajta. Más multimédiás gombot nem használok, nem is kell.
    - Billentyűkiosztás (nem tudom, hogy mi a hivatalos megnevezés) egyezzen meg a Logitech K200 kiosztásával (L alakú Enter gomb, kurzor billentyűk elkülönülten, ahogy a home, end, insert stb. billentyűk is),
    - Lehetőség szerint fehér szín (a feketéből elegem van). (Az gépeljen feketén asztali lámpa fényénél, aki kitalálta ezt a trendet, hogy minden fekete legyen. :W )
    - A legfontosabb, hogy mind új, mind 3 hónapos korában is le tudjam kényelmesen nyomni az Alt és a bal Shift jobb-bal szélét is könnyedén (persze a többi billentyűt is, de gondolom érthető, hogy mire akartam utalni). Elegem van abból, hogy a K200-am nem túl régi, de szinte lehetetlen úgy gépelni rajta, ha nem találom el a billentyű közepét.
    - Nem szándékozom rá vagyonokat költeni.
    - Háttérvilágítás nem érdekel, de ha van nem gond.
    - Csuklótámaszt jelenleg sem használok, ez sem szempont.

    Amit szerettem anno a hőskorból: BTC 9000. Ezerszer jobb billentyűzet volt, mint a Logitech K200. A BTC-n még most is könnyedén lenyomható szinte bármelyik billentyű, a legalsó-legfenső sarkát nyomva is (pár gombja viszont vészesen megkopott, így muszáj volt nyugdíjaznom), addig a K200 gombjai már most is kifognak rajtam, pedig a BTC-hez képest még általános iskolás korú. :((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák