Új hozzászólás Aktív témák

  • CrusherW

    tag

    válasz TYÜTYI2006 #17690 üzenetére

    Ez a milyen billt vegyek topic, ha már eldöntötted, hogy milyet szeretnél, akkor az itteni kör felesleges is. A G sorozatban is van 3 jó mecha, persze kijelző nincs rajtuk.

    Mindenesetre szerintem még aludj rá egyet. Persze, ha még nem volt mechád, akkor nem is hiányozhat. De ha sikerül szerezned egy mechát egy neked való kapcsolóval, akkor úgyse leszel hajlandó többé membránost venni.

    Egyébként miért kell a kijelző a klavra, mit tud? Én egy rakás pénzt költök azért, hogy sose kelljen lenéznem gépelés közbe a billre, csak tegye a dolgát amikor vakon gépelek, erre tesznek rá egy kijelzőt, hogy muszáj legyen lebambulni. Ráadásul az a pár dolog, amit egy klavnak tudnia kell, az jobb ha fizikai gombról vezérelhető, mint fényerő, hangerő, média és makró gombok, stb. Kimondottan előnytelen lenne pl menüből változtatni a hangerőt, vagy tudom is én mit. Ráadásul sérülékyenebb is minden. Azt már kevés lesz kiszárítani, ha leöntöm egy pohár vízzel. De nem ismerem ezeket az okos kalvokat, mire jó a kis kijelző?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák