Új hozzászólás Aktív témák

  • TYÜTYI2006

    tag

    Sziasztok!
    A G15 gen2-őm, már megérett a cserére. A Gigabyte Aivia Osmium tetszene, de nem tudom újan még kapható e. Azon kívül nem tudom még mi tetszene, mert ahogyan olvasom, a logitech már nem olyan mint régen. Pedig a G sorozata jó volt. Jó minőségűt szeretnék hosszútávra ha lehetséges, a mostanim is kb 8 éves. Jó lenne talán kb 40-en belül megúszni az árát. Netezésre is, meg játékra is kellene, tehát általánosabb felhasználásra. Hardveraprón nézem a hirdetéseket. Meg neten keresgélek.

    A konfigom eddig: CM Storm Trooper, Seasonic SS660 XP2, Asus z97 Deluxe, Alpenföehn Brocken 2, 4690K, Hyper X 3K120 GB SSD, 2X8 GB 2400 MHZ TeamGroup Extreme Vulcan Gold ram.

    Az elvárásaim a billentyűzettel szemben: Ami jó lenne: Jó lenne azért a tartósság is, a mechanikus is érdekelne természetesen, de nincsen még kizárva semmi. Jó lenne, ha a 40 körüli árnál nem nagyon drágább, sőt nem baj, ha olcsóbb. Lehetnek rajta multimédiás gombok is, meg programozhatóak is.

    Ami fontos: A háttérvilágítás legyen, de kikapcsolhatósággal, illetve az is jó lenne, ha 2-őnél több fokozatban lenne állítható. USB port sem ártana, de USB 3 is lehetne rajta akár. Csatlakozásilag USB-s érdekel.

    Köszönöm a választ!

Új hozzászólás Aktív témák