Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz fOriginal #1907 üzenetére

    Amerikain nincs gomb a bal shift meg a Z kozott, igy a kis/nagy Í csak AltGr+I/J-vel erheto el.
    Ű-nek megfelelo gomb (backslash) meg egy sorral feljebb van, az egysoros enter+backspace kozott.
    Á/É/Ő/Ú/Ö/Ü/Ó-nak megfelelo gombok ugyanott vannak.

    Brittel nincs ilyen gond, mivel annak ugyanannyi gombja van, raadasul ugyanott, mint a magyarnak.

    Vakon gepeles: igen, megszokast igenyel.
    Nem art, ha mar sok eve az ember.

    Multkor ujonc kollega szerencsetlenkedett azzal, hogy lakkfilccel egy billzetre vastagon ramazolta az orosz kiosztast, hogy ne zavarjak az eredeti feliratok rajta, amikor az orosz supportot rugdossa.
    Utana meg sirt, hogy kell neki megegy billzet, mert most meg magyarul nem tud gepelni. :O
    Ulok le melle, hogy segitsek neki, osztonosen nyulok a felem kozelebb eso billzetehez, hogy megmutassam neki, mit hogyan kellene csinalni.
    Eppen orosz kiosztas volt aktiv, sebaj, Alt+Shift, gepelek ahogy szoktam, kollega tagra nyilt szemekkel nezi, hogyan vagyok kepes orosz kiosztasu billzettel magyarul gepelni.

    Mondom megszokas, miert, o nem tud 10 ujjal gepelni?
    Nem, o mindig azt nezi, mi van a gombokra rairva, aszerint gepel, igy zavarja az eltero felfestes.

    Mondjuk nekem az sem tunt fel, amikor valamelyik vicces kedvu kollega egy spanyol billzetet dugott a gepemre magyar helyett.
    2 nap mulva kerdeztek ra, hogy nem-e tapasztaltam semmi furcsat a billzettel, reszemrol vallranditas utan hangos rohoges, akkor neztem meg alaposabban, hogy mi a vicc targya.

    De olyan is elofordult mar a praxisomban, amikor fonokom beruhazott valami 600Ft-s "Premier HiTech" borzalmakba, hogy mar 3 napja buvoltem az ugyfel gepet a gagyi billzet osszevissza nyekleset leszamitva minden problema nelkul, erre odault a fonokom, aztan 5 perc alatt kiszurta, hogy selejt a billzet, kozepso sorban ASDFGHJJL volt raszitazva. :))

    Mult heten probaltam vizsgara tanulni, es kijegyzetelni konyvbol a lenyeget, erre szomoruan konstataltam, hogy mar nem tudok kezzel irni. Egyreszt sokkal lassabban megy, mint legepelni, masreszt total olvashatatlan lett a vegeredmeny. :W

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák