Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsiráfnyál

    aktív tag

    Üdv,

    Korábban már feszegettem a témát, most konkretizálódott az igényem : A Genius Imperator billentyűzetemet szeretném okosabban makrózható billentyűzetre cserélni.

    Ezeknek kéne megfelelnie :
    - Legyen magyar kiosztású.
    - A futó makrói ne szakadjanak meg billentyűlenyomásra. Még jobb lenne, ha pl tudna olyat, hogy a valós, kézi bevitelt magasabb prioritásban kezeli, mint a makrót, és mondjuk szüneteltetné azt, amíg fizikailag nyomva tartok egy gombot (hogy pl kézi Alt-ra ne legyen az "1111" makróból "Alt+1", meg főleg ne hagyja abba a futást amiatt, hogy én lenyomtam fizikailag egy gombot).
    - A makró szerkesztő szoftver legyen normális, lehessen vele billentyűket, várakozásokat beszúrni, és tudja kezelni az egérgombokat is (értsd : lehessen jobb-bal klikket is beszúrni, esetleg tudja kezelni az egér extra gombjait is, de az nem alapvető szükséglet).
    - Nem kell, hogy mechanikus legyen, semmiképpen ne világítson rajta semmi (nyilván leszámítva a num lockot és társait), de azért ne essen szét a gépeléstől, ne legyen gagyi, legyen tartós felépítésű.

    Kizárólag a makrózhatóság miatt keresek ilyen billentyűzetet, szeretem a gyakran ismétlődő beviteli sorokat automatizálni a játékokban, de eközben szükségem lenne kézi bevitelre is. Egy példa, hogy érthető legyen a problémám : miközben a végtelenségig ismétlődik egy "123...123...123...123..." makró, szeretnék tudni TeamSpeak-en "push to talk" módban beszélni, ergo nyomva kéne tartanom egy gombot, ami alatt a makrónak nem kéne megállnia, vagy még jobb lenne, ha a szoftverben megmondhatnám, hogy ilyenkor szüneteljen-e meg amíg én nyomva tartok valamit, vagy fusson közben is.

    Szóval kifejezetten a makrókezelő szoftver képességei érdekelnek, amikről sajnos nagyon kevés infót találok a neten, ezért lenne szükségem a ti tapasztalataitokra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák