Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    válasz vlevi #5515 üzenetére

    Én hosszas válogatás és mérgelődés (miért nem tudnak a Logitechnél minden billentyűzetet kihozni magyar kiosztással...) után pont egy MK520at vettem egy hónapja.

    Viszont az első ami nekem is feltűnt, hogy valóban iszonyat gagyinak tűnik a billentyűzet felmatricázása ha fel van kapcsolva a villany tükröződik erősen. Ugye ez egy MM-ban adott, esetleg otthon este gépelésnél.
    Tartóssága persze majd kiderül, arról nem tudok nyilatkozni.

    Viszont ettől az egytől eltekintve fantasztikus a billentyűzet. Könnyű, ergonomikus, hagyományos kiosztású, a billentyűk homorú kialakításúak, ez a legjobb billentyűzet amin eddig gépeltem és valami iszonyat halk. Az egér semmi extra, pici lézeres 3 gombos.
    Ami miatt elsősorban emellett döntöttem az a kis Logitech Unifying vevőegység. Előszeretettel vásárolok Logitech cuccokat és tök jó dolog, hogy akár 6 különböző vezetéknélküli eszközt is le tud majd kezelni, nem lesz mindegyiknek külön vevőegysége és nem foglalnak le 1-1 usb-t...

    Persze alapesetben nem vettem volna vezetéknélküli bill+egeret csak tv-re szoktam kiküldeni a jelet aztán oda meg kell a vezeték nélküli bill+egér meg controller.

Új hozzászólás Aktív témák