Új hozzászólás Aktív témák

  • meri

    aktív tag

    válasz dqdb #55393 üzenetére

    Igen, megtaláltam a hozzászólásaid, amikor rákerestem a Vortex-re. Bosszantó egy dolog, az biztos. Máshol is olvastam, hogy a Varmilo jobb minőség, akinek volt mindkettő, azt javasolja inkább, de a másikat sem gyalázzák azért.

    Duckyban a HORIZON színséma jön be, de amennyire tetszik, annyira tartok is tőle, hogy kevésbé lesz olvasható sötétebb szobában (sajnos elkezdett romlani a szemem). A keycap-jei miatt nem izgulok, a Nordic készlet jó minőségű. Mindegy, meglátjuk...

    Ideiglenesen szereztem egy Topre-hoz nagyon hasonló, "POM"-nak becézett switch-ekkel gyártott eszközt, PBT kupakokkal. Egy nagyobb skandináv áruház "házon belüli" márkája, évekkel ezelőtti modell (2013), alig használt, és egész jó (Blackstorm Stealth névre hallgat). Egy nehéz, fém aljú bill, 20 millió leütést garantáló membránnal, lefolyókkal a kávénak, és van minden gombhoz slider is, és MX kompatibilis kupakokat fogad. Kemény 10 euro volt, tartaléknak több, mint jó. A space alatt van egy fém stabilizátor is, ott zsírozva is van. Ilyen a gombja:

    A "csoda" leírása:
    Kuva 4 / 4

    Nincs benne rugó, mint a Topre-ben, de érzetre nagyon hasonló. Win kikapcsolható, és vicces, hogy a szokásos visszajelző LED-eken kívül (mind fehér) a space alatt is van egy, ami ki-be kapcsolható, és csak a space-en lévő logót világítja meg :)

    [ Szerkesztve ]

    uff

Új hozzászólás Aktív témák