Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz nyunyu #58021 üzenetére

    Ennyi szokott lenni egy ilyen lefedettségű KAT készlet, 5-10 euró eltérés jön ki legfeljebb a kissé eltérő kitek miatt. Én ezt úgy nézem, hogy 85-95 euróba belefér 60%-TKL vonalon egy ISO billentyűzet lefedése, ami azért GMK és SP SA vonalon nem szokott összejönni. A KAT Refined sem lesz várhatóan sokkal olcsóbb, hanem mérési hiba közelségbe várható.

    A KAT Monochrome eredetileg a GMK Monochrome KAT változatának készült, azaz fehér-fekete sakktábla, aztán amikor a KAT WoB tervezője visszalépett, akkor kibővült BoW és WoB opciókkal, míg a KAT Refined eleve BoW és WoB készletnek készült szándékosan kihagyva a sakktábla támogatását (hogy ne legyen őrült sok készlet).

    Amúgy pontosan ugyanezeket a készleteket tervezem megrendelni (egyedül a modifiernél gondolkozom a WoB opción, hogy az F-sor egy színű legyen, ami egy konkrét billentyűzetnél jól jöhet az XT-szerű F-blokkal), ha megrendelem, akkor az off center 6u space-t fel tudom ajánlani, mert egyetlen olyan 6u space-t igénylő billentyűzetem sem akad (itthon/megrendelve/tervben), aminél ne centered lenne.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák