Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz Throme #66478 üzenetére

    Érdekes, azt hittem, jobban járnék, ha a CK v1-ek is átpakolnák MasterPlus alá a Portal helyett (a ControlPad miatt amúgy is fel kellett raknom) és szoftverből lehetne mondjuk fényerőt beállítani, de ezek szerint ezekre modellekre nem fordítanak elég időt. :(
    A Portálnál sem jeleníti meg az ISO kiosztást - nyilván nagyon drága lett volna még egy felületet elkészíteni..., de legalább működött.
    Úgy néz ki, hogy szerencsém volt, hogy tényleg csak minimális elvárásaim voltak a világítástól. Az akkori árukon én amúgy elnéztem volna ennyi szoftveres bénaságot, de a mostanin megértem, ha bosszant.

    Én is a perifériákból vettem először CM-et. Biztosan jók a házak, tápok, hűtések is, de ezekből hatalmas a választék, a magyar kiosztású mechákból azért jóval szűkebb. A 2 billencs és a Controlpad mellett az egerem is tőlük van, egy MM530, sőt van egy MH752-es fejesem is. A Controlpad túlárazott kütyü, de valahol egyedi és nagyon hasznos, az egér ezzel a szenzorral baromi jó áron volt és a minősége is rendben van, a fejes meg egy meglepően jó, kiegyenlített hangú megoldás ebben az ársávban, kifejezetten jó mikrofonnal. A billentyűzeteket is csak főleg a hangjuk miatt cserélem csak le.

    M.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák