Új hozzászólás Aktív témák

  • Mephike

    senior tag

    válasz Apollyon #82035 üzenetére

    Még annyival egészíteném ki a dolgokat, hogy nagyon gyakori eset, hogy valaki megkap egy új billentyűzetet és már neki is esik, mint bolond a csengőnek, és már keni, cseréli, vágja az alkatrészeket. Még meg sem érkezett a billentyűzet, de ő már minden egyéb dolgot megrendelt hozzá. Nem azt mondom, hogy ez rossz dolog, sőt érthető, hiszen izgatott, és szeretné a lehető legtöbbet kihozni a billentyűzetéből.
    De egy kapcsoló tipikus esete annak, hogy azzal érdemes várni pár napot/hetet mielőtt megkened, érdemes hagyni kopni egy kicsit. (A Gateron Silent kapcsoló tipikus esete volt nálam ennek.) Megismerni, hogy mit tud, hogy mi a baja/gyengéje, már ha van neki.

    Illetve ott van pl. a K8 Pro-m stabilizátora. Nagyon jól működik gyárilag is, nem érzem szükségét hogy megkenjem (a K4-et kellett anno), de lehet dqdb ideülne mellé és azt mondaná, hogy ez neki nem jön be. Szóval ez (is) egyén függő, ne azért kenjél, meg valamit, mert itt vagy egy Youtube videóban azt mondták, hogy mindent is meg kell kenni, hanem azért mert neked nem tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák