Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz stancy1 #86484 üzenetére

    Ez a mentalitás egészen addig életképes, amíg ki nem próbálsz valami korrektebb cuccot. :))

    Mármint persze, én is huszonévig használtam membránost, aztán belevágtam egy olcsó mechába (Genesis Thor 300), ami bejött. Használtam megelégedéssel két évig, majd egy kategóriát feljebb léptem (Tesoro Gram Spectrum SE), az is csecse volt, már nem váltottam volna vissza.

    Pár hónap után jött a Ducky x Varmilo Miya Pro, majd két One 2, aztán három különböző formátumú One 3, egy wireless Akko board, és ezek után már a Tesoro is kiábrándító volt. Időközben volt még ez-az itt teszten (MSI, Corsair, Razer), vettem többféle Akko/TTC/JWK kapcsolót, és az entry Akko/One 3 széria lett a bare minimum, ha gép elé ülök.

    A múlt héten meg megjött a jóárasított Keychron Q8, és már nincs az az isten, hogy visszább lépjek, érted. :DDD

    Ha sokat gépelsz, nagyon nem mindegy, hogy mivel teszed. Egy jó szakember is költ a szerszámaira, hogy gyorsabban, pontosabban és komfortosabban végezhesse el a munkáját. Meghálálja magát. A billentyűzet is egy ilyen szerszám; más érzés, más hang, és sokkal kellemesebb ingerek érik az embert használat közben, ami nagyon nem mindegy, főleg, ha sokat püfölöd a gombokat. Meg a legutóbbinál már ott van a VIA programozhatóság is, ami nagyban felgyorsíthaja a munkafolyamatokat, mert az összes gombot arra tudod programozni vagy makrózni, amire akarod.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák