Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz Merlinclub #33991 üzenetére

    :R

    előszőr 1-2 db-nál biztos nem kell több. kezembe kell fognom, meg kell néznem, fel tudom-e szerelni, milyen szabadságom van a blokk kialakításokkal. még a blokk mérete sem tisztázódott le.
    és a hűtőblokk (maga a hűtő szerkezete is), egyelőre nemhogy prototípus nincs még, hanem még csak az 1. koncepciómodellt faragom éppen. (amiből lesz majd a proto.)

    ami biztos: ahol a 2 fél között egy leszorító kereztpánt átmegy, az tuti nem jó, hoszen ott egy magas blikk van, mindenféle cső heegyekkel. cak az jó, ahol a talp síkjából (a cpu-ról lelógó rész), fel tudok marni 1-2-3 mm-t, oda furtatokat készítek, és a 2 fél lefogatót feltekerem. pont, mint a mugen 2-3-nál.
    tehát, ahol fél elemek vannak. a hűtőhöz való lefogatásnál egyenes pánttal, és innen úgy mennek ki ferdén a lefogató furatok felé:

    a ninja-é már nem jó. az keret szerűen körbeér. ott nem tudok körbe felmarni a keretnek, csak a blokk 2 szélén.

    és az átmenő pántos, mint a feljebb mutatott xigma, ugye megiont csak nem jó.

    tehát csak olyan jó, mint pl.a mugen-é, vagy a xigma loki-é. (azaz abból is a 775 lefogatója, mert ott a többit nem igazán értem...)

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák