Új hozzászólás Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    válasz Kassadin #8828 üzenetére

    Nyilván, csak 4ezerért mivel nem kapni újonnan 1.1-et M.O-n, így ez sem egy rossz alternatíva, és sok embert rábeszélnek itt fórumon szerintem, hogy adja el-cserélje le az X7esét, mikor nem lesz előrelépés valószínűleg. Illetve mint te is írtad, sok ember nem vesz használtan egeret, így az 1.1 kilőve, a 3.0 meg nem egy árkategória az X7-el. :R

    [oWn]f4te: én high senzis vagyok, még 1.1-el is, QcK minim van ebből indulj ki :). winben 7/11, CS-ben 1.0-ás senzi, egér ugye 400DPI-s+még mouseacceleration sincs kilőve, mégse érzem azt, hogy az egér visszafogna. Nyilván nem lövök 30db M4 golyóból 30at oda ahova akarok a high senzi miatt, viszont nem ezen múlik hogy mennyire sikeres vagy szerencsétlen vagyok CS-ben (az én játékstílusommal főleg). Megszokás kérdése az egész, csak mivel az elit játékosok külföldön low sensivel játszanak, így sokan azt hiszik, ha alacsony senzivel rángatnak nagyobb területen akkor ők is "nagyok" lehetnek.
    Erre példa CoD4-es haverom, aki csapatával CB-n elég sokáig tolta, ő pl Roccat Kone egérrel játszott óriási senzin, és mégse fogta vissza a játékban, sőt húzóember volt. Mikor leültem a gépéhez szórakozásból codozni, egyszerűen mozogni nem tudtam a nagy senzi miatt (ő 1centin kb kettőt fordult), de ő tökéletesen kezelte.
    De nem akarok itt fórumkaratézni, mindenki máshoz van hozzászokva, csak azzal nem értek egyet amikor szarozzátok az X7-et, amikor nem az :) .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák